אות שר החינוך לנוער מתנדב ע"ש אלעד ריבן ז"ל

אות שר החינוך לנוער מתנדב ע"ש אלעד ריבן ז"ל  יוענק לשני תלמידים מ"שחקים"

עוד הישג לבית הספר הרב תחומי למצוינות ולמנהיגות חברתית "שחקים" בתרגומו את שם ביה"ס הלכה למעשה. התלמידים טל מנדלי וליאור סוכרין, תלמידי כיתה י"ב, נבחרו לקבל את  פרס שר החינוך לנוער מתנדב – ע"ש אלעד ריבן ז"ל.
מערכת החינוך רואה בהתנדבות ערך חינוכי ולאומי ומובילה את נושא ההתנדבות של בני הנוער ושל מבוגרים במערכת החינוך, במטרה לשפר את פני החברה הישראלית. הפרס מוענק מידי שנה לבני נוער המתנדבים בקהילה שהצטיינו במיוחד.
טל מנדלי מכהן כיו"ר מועצת התלמידים בבית הספר ולוקח חלק מרכזי בפעילויות חברתיות ערכיות מגוונות. טל מוביל את תלמידי המועצה הצעירים בכל הנוגע לפיתוח מנהיגות עתידית, אחריות והדרכה. כמו כן, מהווה להם דוגמה אישית לתרומה לבית הספר ולקהילה. טל לוקח חלק במסגרות חוץ בית ספריות ביניהן: יציאה למשלחת לניו ג'רסי, במסגרתה השתתף בפעילויות בקהילה היהודית בבתי ספר יהודיים ולא יהודיים, במוסדות ציבור ובתרומה לקהילת יהודי ניו ג'רסי, ייצוג מדינת ישראל בליטא ובלטביה במסגרת קורס "שגרירים צעירים", פעילות במועצת הנוער העירונית והובלת פרויקטים למען תלמידי נהריה ותושבי העיר בכלל.
ליאור סוכרין הינו תלמיד מצטיין, פעיל חברתית היוזם ולוקח חלק בהובלת תלמידי בית הספר בפעילויות חברתיות-ערכיות. כמו כן הוא מדריך של"ח צעיר ומוביל טיולים בית ספריים. ליאור נבחר למלא את תפקיד יו"ר מועצת הנוער העירונית ומתנדב להוביל פרויקטים עוצמתיים וחשובים לקהילה. הוא פעיל בתנועת הנוער "השומר הצעיר" ותורם לחינוך בני נוער צעירים לאהבת הארץ והמדינה, ומייצג את העיר ואת מדינת ישראל במשלחות, ביניהן משלחת לניו ג'רסי, ליטא ולטביה במסגרת קורס "שגרירים צעירים". כל זאת, תוך שימוש בכישורי המנהיגות, הייצוגיות והאכפתיות שהוא מפגין כלפי החברה.
"זהו כבוד גדול שאנו זוכים להוקרה על העשייה והתרומה החברתית- ערכית שלנו, ואנו שמחים לייצג את ביה"ס. נמשיך לפעול בכל המסגרות והתחומים שפעלנו עד כה, שכן עשייה למען החברה הינה ערך עליון עבורנו", אמרו התלמידים הנרגשים עם היוודע דבר הזכייה.
שרית גיציס ראש תחום חינוך חברתי ערכי: " אנו גאים מאוד ששני תלמידי בית הספר זכו לקבל אות הצטיינות. טל וליאור מהווים דוגמא לנוער אכפתי, מעורב, אשר תורם ממרצו ומיכולתו ומהווה השראה לסובבים אותו." מנהלת ביה"ס, שרה עובד הוסיפה, כי מדובר בשני נערים המייצגים את כל היפה והטוב שבחברה הישראלית ואשרינו שזכינו לחנך נוער שכזה.