גדנ"ע מזרחנים בשכבת ט'

היום יצאו תלמידים נבחרים משכבת ט'  לגבעת חביבה, לגדנ"ע מזרחנים 2018. בכיתות התלמידים קיבלו את המפקדים, נקבע חנת"ר (חניך תורן) ואף נלמד ההקשב שאותו צריך להגיד מדי תחילת שיעור, הצעידות ומורלי הצעידות.
בשיעורים נלמדו נושאים רבים ומגוונים ואפילו סודיים.
התלמידים הצעירים למדו על המודיעין, על שיטות איסוף המודיעין, על דאע"ש, על מנהגי ארגוני טרור שונים, על משבר החטופים, פדיון חטופים, על ספטמבר השחור, חטיפת החיילים רון ארד ונחשון ווקסמן, מלחמת יום הכיפורים ועוד.

בנוסף, התלמידים התנסו לעומק בעבודת המודיעין: ניתחו ידיעות מהעבר וניסו להבין לבד את עבודתם של אנשי המודיעין.
הילדים חוו את הניתוק מהפלאפון בעת השיעורים, את חדר האוכל , העשירו את הידע בשפה ובכל הקשור בחיל המודיעין ואווירת צה"ל.

בתום הגדנ"ע אמרו התלמידים כי אלו היו ארבעת הימים הכי חווייתיים ושלעולם לא ישכחו אותם.