זוכי פרס מחוז צפון לנוער המתנדב – תלמידי "שחקים"

עוד הישג לבית הספר הרב תחומי למצוינות ולמנהיגות חברתית "שחקים" בתרגומו את שם ביה"ס הלכה למעשה. התלמידים נוגה שטרייפלר ואופק שלומי, תלמידי כיתה יב' נבחרו כמצטייני מחוז צפון ויקבלו את פרס שר החינוך לנוער מתנדב – ע"ש אלעד ריבן ז"ל.

מערכת החינוך רואה בהתנדבות ערך חינוכי ולאומי ומובילה את נושא ההתנדבות של בני הנוער ושל מבוגרים במערכת החינוך, במטרה לשפר את פני איכות החברה הישראלית. הפרס, מוענק מידי שנה לבני נוער המתנדבים בקהילה שהצטיינו במיוחד.
נגה שטרייפלר מתנדבת מזה שלוש שנים במסגרות שונות בקהילה. נגה החלה את התנדבותה במד"א בכיתה י' במסגרת הפרויקט "מחויבות אישית- תרומה לקהילה" ובתנועת הנוער העירונית "תנועת תרבות". את התנדבותה במד"א סיימה בסוף כיתה י' והמשיכה להתנדב בתנועת התרבות עד עצם היום הזה כמדריכת קבוצת תלמידים בבית היוצרים בשכונת רגום.

בנוסף, השתתפה במסעות הדרכה ארציים בסיומם קיבלה תעודות הדרכה רשמיות.

נוגה שטרייפלר ואופק שלומי, תלמידי כיתה יב' נבחרו כמצטייני מחוז צפון מקבלים את פרס שר החינוך לנוער מתנדב – ע"ש אלעד ריבן ז"ל.

אופק שלומי לוקח מזה שלוש שנים חלק משמעותי בפעילויות החברתיות בבית הספר ובקהילה.

בכיתה ט' הצטרף לתנועת הנוער "השומר הצעיר" ובכיתה י' הפך למדריך בתנועה. בבית הספר, לוקח חלק פעיל במועצת התלמידים ובקבוצת המש"צים.

שרית גיציס ראש תחום חברתי ערכי אמרה: " אנו גאים מאוד ששני תלמידי בית הספר זכו לקבל את אות ההצטיינות. אופק ונוגה מהווים דוגמא לנוער אכפתי, מעורב, אשר תורם ממרצו ומיכולתו ומהווה מקור השראה לסובבים אותו."