חוגגים את טו בשבט בחטיבת הבניים ובחטיבה העליונה.

בשבוע שעבר פתחו תלמידי החטיבה את חגיגות טו בשבט עם מדריכי קק"ל במשחק משימות טו
בשבט. הגיעו תלמידי מועצת התלמידים לנהריים , כדי להשתתף בצעדת השבע ובטקס המסורתי לזכר 7 הבנות מבית שמש שנרצחו באי השלום ב-1997.

בתום הטקס תלמידי המועצה נטעו עצי אקליפטוס וציינו את החג.
בחטיבה באותו היום שתלו תלמידי החינוך המיוחד שתילים וצמחי תבלין חדשים יחד עם גנן החטיבה.
בתבלינים משתמשים מורי ותלמידי ביה"ס לאורך השנה כולה. בכיתות שיחקו התלמידים במשחק
סולמות וחבלים לטו בשבט. את הפעילות ליוותה דשה מהרוח היהודית.

במסגרת 70 שנה למדינה ערכנו השבוע חגיגות ליום הולדתה של כנסת ישראל וכן ציינו את חג הטו בשבט.

החגיגות החלו בהפסקה פעילה, מוזיקלית אותה ארגנה מועצת התלמידים בשילוב כיתת הותיקים הנפלאה שלנו.

ההפסקה כללה ריקודים, שולחן ערוך ברוח החג, מלא בפירות יבשים, דוכן טריוויה וחידונים להרחבת אופקים בנושא.

בהמשך התכנסה כיתת הותיקים במרכז היזמות לחגוג יחד עם תלמידי המועצה וכיתת האנגלית של נטלי בלנק בשכבת י במשחק "khoot ". התלמידים הצעירים והותיקים התחלקו לזוגות ויחד ענו על השאלות שהכינו תלמידי המועצה. מרגש היה לראות מהצד את הקשר המיוחד שנרקם בין הדור הצעיר לדור הגיל השלישי. 70 שנה למדינה והלב מתרחב.