חוגגים טו בשבט עם המשצים בנופר

ביום ו האחרון והיום יום ראשון הפעילו פרחי משצים מכיתות ט את חבריהם לשכבה ואת תלמידי החינוך מיוחד מכיתות ז, ח, וט .
בהפעלה: דובר על ט"ו בשבט , אורגן חידון טעימות פירות יבשים .התלמידים נשאלו על פרחי ארץ ארץ ישראל באמצעות כתב חידה ציורי ולקינוח נהנו התלמידים ממשחק בינגו על צמחית החורש .
בסך הכל ברוב הכיתות פרחי המשצים חוו חווית הצלחה ואהבו את שיתוף הפעולה של התלמידים והמורים בכיתות . ההדרכה היא חלק מהכשרתם כמדריכים בוגרים . מצרף תמונות מהפעילות בכיתות . חג טו בשבט שמח לכולנו! כמו כן התקיים חידון טו בשבט ביום שישי 18/1/19 ע"י המש"צים.

כיתה ז'3 וז'4 קיימה פעילות משותפת לכבוד ט"ו בשבט. את הפעילות העבירו פש"ציות מקסימות. תלמידות ז'4 ותלמידי ז' 3 הכינו זרי פירות לט"ו בשבט וחילקו לתלמידי 2 הכיתות. היה מאוד כיף!