תלמיד כיתה יב1, רונן טייטלבאום, עבר 2 שלבים באולימפיאדת ביולוגיה ונחשב היום ב-20 תלמידי הביולוגיה הטובים בארץ, ואף עבר שלב באולימפיאדת כימיה.

בימי ראשון, בהפסקה השניה, בחטיבה העליונה, מאז פרוץ השנה החדשה, "מנהיגי בריאות" מחלקים לכם לסירוגין מרק או תה. לחמם את החורף והאוירה, לעורר מודעות לבריאות.

בהנאה!

מי שעדיין לא מכיר אותנו… תלמידים ממגמות מדעים- בריאות וביוטכנולוגיה- שזו להם המעורבות החברתית. המטרה שלנו היא לחשוף את תלמידי החטיבה העליונה, ודרכם את ההורים, האחים, החברים לענייני בריאות ושימור הסביבה.

שתפו פעולה עימנו!

תלמידי "מנהיגי בריאות" ערכו ביום רביעי, 10.1.18, סקר בריאות בין בתאי החטיבה העליונה- תלמידים, מורים, אנשי מנהלה…- אנחנו נחזור על הסקר בסוף שנת הלימודים ונבדוק שהשתפרתם במדדי הבריאות. נצלו את ההזדמנות החוזר,