חשיפת מרכז היזמות בחט"ב נופר

לחשיפת מרכז היזמות מטרה אחת עיקרית והיא לגייס תלמידים לשנה הבאה.

אך לא פחות חשוב, החשיפה הייתה בעצם פרויקט גדול ומורכב שהחניכים של המרכז היו צריכים להתמודד איתו:

החל משלב החשיבה של מה אנו רוצים להציג, דרך בניית ההפעלות ע"י החניכים עצמם, חלוקת תפקידים (להדריך, ללוות, להכין סרטון, להכין טבלת הרשמה, להעמיס את כל הציוד לרכב, לפרוק, לקפל, לצלם את החשיפה ועוד…) והכנה תכנית ולוגיסטית לקראת היום הגדול וכמובן הדפסת חולצות מתאימות! אני הייתי גאה לראות איך כולם התגייסו וביצעו את תפקידם על הצד הטוב ביותר.  לא יכולתי שלא לפרגן להם בסוף האירוע עם שווארמה 🙂 התמונות מדברות בעד עצמם….

בהזדמנות זו אני קוראת לכל המחנכים והמורים של כיתות ח' להפנות אלי (natalig@nb.amalnet.k12.il) שמות של תלמידים רלוונטים או להעביר להם ישירות את הקישור להרשמה למרכז היזמות תשע"ט:

מפגשים עם מנטורים עסקיים

גייסנו מספר מנטורים מהתעשייה בעזרת איגוד התעשיינים, שהתחילו השבוע להיפגש עם החניכים, לשמוע את רעיונותיהם ולתת להם כלים והסבר על הבדיקות שצריך לבצע בכדי לצאת לדרך.

אנו מאחלים להם בהצלחה ומלווים אותם בתהליך פיתוח המיזם.

כמו כן, הגיעה אלינו צוות "I pro" ממח"ט פסגות. שלושה שותפים שפתחו מתקן לחסימת קרינה סלולרית לקראת תחרות ניפטי בשנה שעברה והיום הם יזמים לכל דבר, שממשיכים לפתח ולשכלל את המוצר שלהם ובקשרים  עם משקיעים שמתעניינים בפיתוח שלהם. הם ספרו לנו על כל הגלגולים שעבר המוצר עד לגרסה הנוכחית אך בעיקר איך הם למדו מכל כישלון ואיך זה קידם אותם.