אתמול נערך בנהריה אירוע שכמוהו עוד לא נראה בעיר: מייקאתון לאורך כל הלילה.
בחסות מרכז היזמות של רשת עמל ובהשתתפות כ-350 תלמידים מכיתות ט' וי' של בתי הספר של רשת עמל בעיר, חווינו עשיה ולמידה משמעותית, גילינו יוזמות וחשיבה יצירתית שהביאו את התלמידים למצוא מגוון פתרונות לתופעות טבע מזיקות ולבעיות בתחום הסייבר ואבטחת המידע.
כמו כן, חשפנו את התלמידים לעשייה העשירה של מרכזי היזמות של רשת עמל בצפת ובת"א, ע'י נציגים ובוגרים ששיתפתו אותנו בחוויותיהם, במיזמים שפיתחו במסגרת המרכז ובקשרים שכבר יצרו עם התעשיה בגילם הצעיר.

באירוע השתתפו מומחים ומנטורים מהתעשייה, בינהם ראשי תחום קלינטק ופיתוח אפליקציות של מרכז היזמות: ד"ר אשר וטורי ומנכלית אובונטו ישראל לירז לוי ויאמן רוק. גם מומחי סייבר מחברת החשמל, מומחים מהערייה, מאוניברסיטת חיפה, ממציא פטנטים בתחום האנרגיה ועוד.
כבדו את האירוע בנוכחותם מנכ'ל עיריית נהריה, מנהל מחלקת חינוך ונציגים מרשת עמל.
כל העשייה לוותה בכיף גדול, מוזיקה מקפיצה, אוכל מפנק וצ'ופר שכל משתתף קיבל.
רוצים גם אתם לפתח את המיזם הבא? למצוא פיתרון לבעיה שמציקה לכם? להשתתף בתחרויות סטארט-אפ לנוער בארץ ובעולם? להכיר מקרוב את עולם התעשייה והטכנולוגיה?
הצטרפו אלינו! ההרשמה למרכז היזמות פתוחה

תמונות מהלילה הלבן