"לילה לבן" – בשביל השל"ח

30 בוגרי קורס מש"צים קיץ תשע"ו ו- 10 מש"צים בוגרים מכיתות י"א- י"ב בבית הספר הרב תחומי למצוינות ולמנהיגות חברתית "שחקים", השתתפו בכנס ארצי "בשביל השל"ח.

הכנס, אותו ליוו מורי השל"ח מבית הספר: צפריר בר שירה, גיא מלין, גיורא ארז וצחי יובל החל בכינוס של כ- 5000 משתתפים במוזיאון חיל השריון, בלטרון. המשתתפים צפו באירועים היסטוריים שהתרחשו במקום והומחזו על ידי נציגות צוותי השל"ח.

בהמשך, אל תוך החשכה, החל מסע לילי מהמקום, במהלכו תרגלו המש"צים הליכת לילה אל מצפה הראל תוך כדי נשיאת אלונקות, מעגלי שיח ודילמה בנושא לקיחת אחריות, מנהיגות, קבלת החלטות ודמותו של המש"צ בבית הספר.

" זו דוגמא נוספת להכשרת בני הנוער ומיצוי יכולותיהם המנהיגותיות. אני סמוך ובטוח כי פעילות זו בונה את האישיות של התלמידים ומחזקת את ביטחונם העצמי וכפועל יוצא מכך, מגיעים לכדי מצוינות אישית ומהווים דוגמא ומופת לחבריהם" אמר מנהל בית הספר אבי מנשס.

המש"צים

הכנס נחתם בטקס מרגש בסיומו הוענקה לבוגרים סיכת המש"צ הנכספת.                                                                                                                                                      יישר כוח לכל העושים במלאכה ובראשם צפריר בר שירה האמון על הנהגתם והנחייתם בבי"ס.