מסע מים לים  – מסע נודד לשכבה הבוגרת.

מסע מים לים  – מסע נודד לשכבה הבוגרת – שכבת  י"ב

בפעם ראשונה בהיסטורית בית ספרנו  מסורת חדשה נוסדה!!!

מסע נודד אמיתי נולד בבית ספרנו – מסע מים לים . המסע מבית ספר שדה הר מירון לכנרת נמשך שלושה ימים , מיום שני – רביעי השבוע .

הנבחרת שיצאה לטיול 20 תלמידי כיתות י"ב המשתייכים ל : מש"צים , מועצת תלמידים ואוהבי הטיולים !

התלמידים הלכו כשכל הציוד על גבם – " כל הבית על הגב ". מן מסע "פילים" לא פשוט ומפרך . הם לנו בשטח בשקי שינה ואוהלים, הכינו לבדם את ארוחותיהם ויצאו עמוסי חוויות וצרובי שמש .

במסלול ביום הראשון הם- העפילו להר מירון צפו על מרחבי הגליל העליון ולבנון , התרשמו משמורת הטבע הגדולה בארץ שמורת הר מירון . לנו בפתחה של שמורת נחל עמוד עליון .

ביום השני טבלו תלמידינו בברכות שבנחל עמוד, שמעו את סיפורן של טחנות הקמח ומפעיליהם  אנשי צפת של "תור הזהב" ולנו בחניון מעל כביש כרמיאל עמיעד.

ביום האחרון גמאו התלמידים את הקילומטרים במהירות , כדי לא לסבול מעומס החום ואחרי הליכה מאומצת בנחל עמוד תחתון קפצו נרגשים לבריכת עין נון , בסמוך למגדל . סוף מסלול שביל ישראל ליד הכנרת . תמונה למזכרת מצורפת כאן צולמה בחוף מגדלא בכנרת .

כאמור , צוות השל"ח שהשתתף באירוע מקווה שמסע זה יהפוך למסורת בבית ספרנו .

אין עוד בית ספר במחוז צפון של"ח שביצע מסע דומה !

כל הכבוד לכל השותפים באירוע מכונן זה . ראוי לציין כי היוזמה למסע הייתה מחמישה תלמידי כיתות י"ב : ליאור סוכרין , דן ריטבו , אביב אזולאי , טל מינדלי ואלעד רפאלי . שתי תלמידות נפלאות מכיתות י"ב נעמה טובלי ועינת חמו עזרו בניהול כל העניינים המנהלים והייתה להן תרומה ענקית ביחד עם כל הבנים שהוזכרו כאן .. שבכל זאת יצאנו למסע .

אנו צוות השלח שהשתתף במסע : צחי יוב"ל , גיורא ארז וצפריר בר- שירה נהנו לא פחות מהתלמידים מהטיול !