מקום ראשון בספייסלאב

ב27.1 חגגנו חלל כל תלמידי תכנית ספייסלאב בגמר רמון ספייסלאב 2020, שממשיכה הלכה למעשה את מורשתו של אילן רמון ז"ל.

תלמידי בית הספר הרב תחומי "שחקים" הגיעו למקום הראשון בתחרות.

אני בטוחה כי ההתלהבות של התלמידים החל מה1.9 ועד הגמר הגיעה עד אליכם והצליחה להדביק את בית הספר, מומחים מהאקדמיה והקהילה הסובבת אותם. כבר משלב חצאי הגמר היה מרגש במיוחד עבורנו להגיע לכל בתי הספר ולראות ילדים מדברים מדע ברמה של סטודנטים לתארים מתקדמים, ונחושים להביא את הניסוי שלהם לגמר הארצי. תלמיד שנה א' התחרו במשימת קלארק ויצרו סרטונים מעוררי השראה של מכונת רוב גולדברג, הממחישה עקרונות מדעיים.

אירוע הגמר, שהתקיים בבית האופרה, הכיל 1600 תלמידי ספייסלאב מקריית שמונה ועד ירוחם, מנתניה ועד עלי, עם 50 שופטים מהאקדמיה, תעשיית החלל בארץ ובעולם ונציגים מצה"ל העוסקים בתחום החלל.

אני מזמינה אתכם לצפות של האירוע, סמכו עליי -מדובר בחובת צפייה 🙂

תודה על שיתוף הפעולה במטרה להביא את הילדים להישגים יוצאי דופן, על ההירתמות והנחישות להוביל אותם להצלחה אישית וקבוצתית!

שיהיה לנו המשך שנת ספייסלאב מדהימה. שרק נמשיך לגעת בכוכבים!

ליאור.