מרכז היזמות – מפגש פתיחה.

שהחיינו וקיימנו והגיענו לזמן הזה!!!

הלילה הלבן אכן עשה "הדים" בקרב תלמידים שישתפו, וגם באלה שלא, ובשילוב עבודה מאומצת של מנהלים ורכזי שכבות ט' וי'  והמשך מעקב שלי נרשמו למרכז היזמות עוד כ-30 תלמידים.

ביום א' 10.12.17 פתחנו בפעילות במרכז היזמות. לפעילות הגיעו כ-50 תלמידים.

פתחנו את המפגש בקבלת פנים חגיגית עם כיבוד קל ומוזיקה טובה.

בהמשך ערכנו משחק הכירות קצר ושמענו שיחה מהיזם אופיר חדש, ששוחח עם הילדים על מה זה יזמות, מה מצפה להם בעולם הזה ואפילו ענה על שאלתם כמה כסף הוא הרוויח מהבוקר מהמיזם שלו :).

לאחר מכן, שיחקנו kahoot, שברנו כמה מיתוסים מעולם היזמות ולמדנו מונחים בסיסיים.

פה ושם נגשו אלי תלמידים עם כל מיני רעיונות שהתחילו לצוץ להם בעקבות המפגש. התלמידים ידעו לשאול שאלות נכונות בהקשרים של היתכנות הרעיונות.

בהמשך הראיתי להם את הכתבה על מרכז יזמות חדרה ששודרה בתכנית אוטוטו שבת: הם היו מרותקים!

עברנו גם על התכנית השנתית, וקצת סיפרתי להם עליי (לא הפסיקו לשאול למה נתלי ב"ת" ומה עשיתי בארגנטינה…) בדגש על הקשר שלי לעולם היזמות.

בשבוע הבא, חופשת חנוכה, אנחנו לא נחים ויוצאים לסיור חברות בדגש על נושא יזמות וחדשנות בתעשייה.

חג אורים שמח!

נתלי גליל