שוחרים חוגגים בחטיבת הביניים.

ביום רביעי השבוע התקיים יום התנדבות של השוחרים בכיתות החינוך המיוחד בחטיבת נופר.

בחטיבה שלנו חמש כיתות חינוך מיוחד: 2 כיתות תקשורת, 2 כיתות רגשיות וכיתת ליקויי למידה אחת.

רימון שלוש, רכזת מעורבות החברתית, יזמה את האירוע ויחד עם לנה, מפקדת השוחרים, וצוות החינוך המיוחד בחטיבה רקמו את היום המיוחד.

השוחרים הגיעו בבוקר לחטיבה והמטרה הראשונה הייתה הכרות ו"הפשרת הקרח". השוחרים פוזרו בין הכיתות למשחקי חברה והכרות.

בהמשך היום השוחרים הפעילו את התלמידים בחמש תחנות: קהוט חנוכה, צביעת ויטראז'ים, תחנת ספורט, חידון חנוכה ותחנה טעימה של קישוט עוגיות בצורות סביבונים, נרות וחנוכיות, מילוי סופגניות בריבה והכנת נר אכיל מג'לי.

את כל התחנות וברכת תודה לשוחרים הכינו מחנכות החינוך המיוחד: נעמי קליין, מור פרג'ון, רינת אפרים, רחל סער, מור לייבוביץ, דיאנה צ'רניקה ואפרת שטרית יחד עם ילדי החינוך המיוחד.

היום היה מאתגר ומוצלח גם יחד. העדות הטובה ביותר להצלחת היום היה שיתוף הפעולה של כל התלמידים ברצון, בכייף ובהנאה גדולה בכל אחת מהתחנות וזאת למרות שמדובר באוכלוסיות שונות בגילאים שונים. גם המשוב של התלמידים והצוות המלווה בסוף היום, כמו גם המשוב של השוחרים היא עדות מצוינת להצלחת היום.