שוחרים – מתנדבים בקהילה.

180 שוחרי חיל האוויר מחוז צפון ומפקדיהם יצאו היום להתנדבות בקהילה בעיר נהריה ושוב מוכיחים כי יש לנו דור ערכי מצוין.

שיתוף הפעולה של בתי הספר עם הסביבה נועד לסייע לבתי הספר בקידום מטרותיו בתור מוסד חינוכי וקידום ערכי חיל האוויר המושתתים בתלמידי בית הספר,

יום זה גורם להעצמה אישית הדוגלת באחראיות, מסירות ותרומה לחברה.

התנדבות בקהילה גורמת לחיזוק הערכים של הכרת ה"אחר", סולידריות ואחריות הדדית, מפתח מנהיגות בקרב תלמידים ועוזר להם לעבוד על זהותם.

מדברי מפקד מחוז צפון, רס"ר אלון בסון: "החינוך האמיתי מושתת על אהבת הזולת , רעות הדדית וחשיבה על האחר, שוחרות בעיניי זה חיבור לחיל האוויר ואהבת המולדת . אירוע בו ניתן לתרום לאחר מסמל אהבה זו בעשייה ולא רק בדיבורים… "

מוקדי ההתנדבות:

בית ספר "אילנות" חינוך מיוחד.

בית ספר "שחקים נופר" – כיתות חינוך מיוחד.

גן ילדים חינוך מיוחד "שיר" ,"ניצן"

בתי אבות "עדן" , " קונרפלד" ו"ירדן" .

גני ילדים "כלנית" , " המור" , " ורד" ,"ברוש" , "השקד","שחף"," חמנית","אזדרכת","עפרוני"," צופית", "ארבל" ," תות"," שי"," אלמוגן".

חיל האוויר מקדם את שוחריו לשנות, להשפיע על הסביבה שלנו וליצור ביחד, עולם טוב יותר לחיות בו.

תלמידי כיתות ח'-ט'

מוזמנים להירשם למסלול שוחרים של ח"א נהריה….ההרשמה בעיצומה….

מפקדת שלוחת השוחרים מקבלת דרגה.

ביקור מנהל בית אנה פרנק.

לסיום זכו התלמידים להרצאה של השחקן שלומי קוריאט בנושא העצמה והגשמת חלומות.

שוחרי חיל האויר עם השחקן שלומי קוריאט.