"מנהיג טוב הוא לא אחד שמנסה לגרום לכולם להיות באותה הדעה אלא הוא אחד שיגרום לכולם לעבוד ביחד" , השיב יו"ר סיעת "יש עתיד" ח"כ יאיר לפיד לשאלתו של דניאל אביטבול, תלמיד בית הספר הרב תחומי למצוינות ולמנהיגות חברתית "שחקים" במהלך מפגש במשכן הכנסת.

המפגש נערך במסגרת תכנית ייחודית של העצמה והכשרה בתחום המנהיגות והיזמות למען החברה, אליה הצטרף דניאל בעקבות זכייתו המכובדת ב"אות רמון" למנהיגות, לאיכות ולמצוינות ע"ש אילן ואסף רמון ז"ל.

שחקים בכנסת ישראל

דניאל וחבריו יצאו ל"מסע בעקבות הדמוקרטיה" ונפגשו עם חברי כנסת ועם שרים בממשלת ישראל ביניהם: אופיר אקוניס, שר המדע, הטכנולוגיה והחלל, ח"כ ציפי ליבני, ח"כ שלי יחימוביץ, יו"ר סיעת "יש עתיד" ח"כ יאיר לפיד ויואל אדלשטיין, יו"ר הכנסת.
במהלך המפגש למדו על עבודת הרשות המחוקקת, על עשייה מדינית וחברתית, שאלו שאלות ביקורתיות ופגשו באינטימיות חברי כנסת מהשורה הראשונה  שהציג את השקפת עולמם הפוליטית. בנוסף נערך שיח פורה אודות מנהיגי העתיד תוך שימת דגש על פיתוח דור חדש ואיכותי שינהל בכבוד את המדינה.

מפגש אקראי עם ראש עיריית נהריה מר ג'קי סבג במסדרונות הכנסת הוביל את דניאל לצפות בישיבת סיעת הליכוד שהתקיימה באותו המועד.

"היום היה עוצמתי וחווייתי. זכיתי להכיר את נציגי העם מנקודות מבט שונות. המפגש חיזק את הרצון שלי לפעול בעתיד למען המדינה ולעסוק בפוליטיקה. אני שמח שבית הספר חשף בפני את האפשרות לקחת חלק בפרויקט "אות רמון" ובפרויקטים נוספים שמאפשרים לי ללמוד מהי מנהיגות ערכית ואיכותית וכיצד ניתן ליישמה הלכה למעשה בבית הספר ומחוצה לו", סיכם דניאל את המפגש.