תלמידי פסיכולוגיה "שוברים את הצום" (breakfast)

תלמיד פסיכולוגיה י' ציינו את סיום מחצית א', בארוחת בוקר חגיגית, במסגרתה שמעו מהמורה לפסיכולוגיה עובדות על ארוחת בוקר:

ארוחת בוקר עשירה בחלבון תורמת לתחושת שובע לאורך היום, ארוחת בוקר היא אבן יסוד לשמירה על המשקל אחרי דיאטה ועל כך שארוחת בוקר עשירה בחלבון תורמת לאיזון טוב יותר של סוכרת. כמו כן שמעו על מחקרים שבדקו את התרומה של ארוחת בוקר להצלחה בלימודים ולחיזוק הכישורים הקוגניטיביים ומצאו כי תחושת השובע והעירנות שארוחת בוקר טובה מייצרת- תורמת לשיפור הריכוז, תשומת הלב והזיכרון. מחקרים מראים כי ילדים שאכלו ארוחת בוקר מרגישים טוב בבית הספר. הם יצירתיים, בעלי יכולת הבעה טובה יותר, ולכן גם רגועים יותר. יש להם אנרגיה להשתתף בפעילויות הפיזיות השונות ובמשחקים. ילדים אלה מוכנים לשתף פעולה עם ילדים אחרים ומסוגלים ליהנות מאינטראקציות חברתיות. כמו כן הכירו התלמידים תפריט של ארוחת בוקר מאוזנת.

לבסוף בחנו את עצמם: האם הם מקפידים על אורח חיים בריא? תודה לכל התלמידים ששיתפו פעולה ותרמו להצלחת הפעילות!