חגיגות 70 שנה לכ"ט בנובמבר

כ"ט בנובמבר הוא תאריך בעל ערך היסטורי עצום – הכרת העצרת הכללית של האומות המאוחדות בזכותו של העם היהודי לבית לאומי בארץ ישראל.

השבוע ציינו במהלך יומיים אירוע מיוחד זה שכלל הרצאה – עדות מפי גדעון "תלמיד ותיק" מבית ספרנו  ששיתף את חוויותיו האישיות בשפה רהוטה ובהתרגשות רבה את שחווה באירוע המכונן של מדינתנו מנקודת מבטו כנער בן עשרה. התלמידים התרגשו מאוד מהמפגש המרתק והריעו לו במחיאות הכפיים שהדהדו ללא הפסקה בסיומה.

בשיחה עם שרה מנהלת בית הספר ציין גדעון : " אני מרגיש חשיבות ואחריות עצומה להעביר לדור החדש את התחושות , הערכים, המחשבות, הציפיות והכיסופים שלנו אז למה שקורה היום בעיקר בגלל שהנוער של היום מנותק וצריך לעשות כדי להחזיר עטרה ליושנה.

האירוע נחתם בהפסקה  פעילה שאירגנה מועצת התלמידים בשילוב כיתת הותיקים בה רקדנו ריקודי עם, שיחזרנו והנצחנו את המאורע המשמעותי שהוביל להקמתה של מדינת ישראל לדורי דורות.

אלבום התמונות מההפסקה הפעילה.