השבוע חנכנו את חדר ההכנה לצה"ל בשלושה שיעורים שעסקו בשירות משמעותי ועברו לתלמידי כיתות י"ב 4, י"א 2 וי"א 7. התלמידים הביעו את דעותיהם, מחשבותיהם וחששותיהם בנוגע לשירות, וניתן היה לראות את חשיבות השיח הערכי.

בחודשים הקרובים יעברו כלל תלמידי כיתות י' שיעורים שיפתחו את השיח על הצבא, וכלל תלמידי כיתות י"א ימשיכו בתהליך ההכנה לצבא בשיעור על ערכי צה"ל ודילמות בשירות.

בנוסף אנחנו עובדים על לוחות חדשים ועידכון הלוחות הקיימים על מנת לאפשר לתלמידים מידע עדכני יותר על תהליכי המיון והגיוס ועל יחידות חדשות בצבא שקמו בשנים האחרונות.

בימים אלו, בעזרתה והובלתה של ענת יגיל רכזת הכנה לצה"ל, אנו עובדים על הקמת והכשרת צוות הכנה לצה"ל שיכלול תלמידים שמעוניינים בזאת מכלל כיתות בית הספר, בכדי שיוכלו בעתיד גם הם להעביר הדרכות ושיעורים ערכיים הנוגעים בצבא.

ברצוננו להפוך את המרחב למקום שיאפשר לתלמידים להגיע להתייעץ לגבי עניינים שונים הקשורים בצבא, להיעזר בנו בשיעורים פרטניים, ולהגיע בחלונות ובהפסקות לשבת איתנו.

מחנכים יקרים, נשמח שתעבירו לתלמידים שהם מוזמנים לבקר בחדר וכמובן לשמור עליו יחד איתנו. אורן ועומר- חיילי פרק משימה.